Nicolas Vahé Pesto Basilika & Parmesan 135 g

Nicolas Vahé Pesto Basilika & Parmesan 135 g
Nicolas Vahé Pesto Basilika & Parmesan 135 g
Beskrivning av Nicolas Vahé Pesto Basilika & Parmesan 135 g

Pesto med basilika och parmesan från gourmetvarumärket Nicolas Vahé. Peston är gjord av de mest utsökta ingredienserna från Provence. Använd den som tillbehör till tapas eller som marinad till en fräsch sallad med mozzarella och soltorkade tomater. Du kan också använda den för att laga en snabb och enkel pastarätt. Hållbarhet efter öppning: 1 vecka vid kylförvaring. 135 g.

Innehåll
Extra jungfruolivolja 29% solrosolja 29% koncentrerad basilika 20% pinjenötter 13% kryddad parmesanost(mjölk salt löpe) 3% salt 3% vassle 2% vitlök vinäger fruktos surhetsreglerande medel: citronsyra mjölksyra

Läs mer om Nicolas Vahé Pesto Basilika & Parmesan 135 g...


Hitta Nicolas Vahé Pesto Basilika & Parmesan 135 gäven i dessa butiker...