Nicolas Vahé Peppar Blandat 140 g

Nicolas Vahé Peppar Blandat 140 g
Nicolas Vahé Peppar Blandat 140 g
Beskrivning av Nicolas Vahé Peppar Blandat 140 g

Gourmetvarumärket Nicolas Vahé har skapat en serie av olika kryddor med spännande smaker och kryddor som passar perfekt till alla sorters matlagning. Den här klassiska pepparblandningen har fem olika sorters peppar: vita röda gröna rosa och svarta pepparkorn. Pepparmixen är en klassiker tillsammans med Nicolas Vahés populära franska havssalt och blir det perfekta tillägget till matbordet. Pepparblandningen kommer i en stilren glaskvarn med två alternativ – finmalet och grovmalet. Hållbarhet öppnad: 16 månader. 140 g.

Innehåll
Vita pepparkorn gröna pepparkorn svarta pepparkorn stark chili från Jamaica rosa pepparkorn

Läs mer om Nicolas Vahé Peppar Blandat 140 g...


Hitta Nicolas Vahé Peppar Blandat 140 gäven i dessa butiker...