Nicolas Vahé Marinad Kokos & Mango 200 g

Nicolas Vahé Marinad Kokos & Mango 200 g
Nicolas Vahé Marinad Kokos & Mango 200 g
Beskrivning av Nicolas Vahé Marinad Kokos & Mango 200 g

Delikat smakhöjare från gourmetvarumärket Nicolas Vahé. Den här marinaden tillför en smak av kokos mango koriander och lime. Den mångsidiga såsen kan användas för marinering av kyckling fisk eller grönsaker och är ett enkelt sätt att krydda en middag. Hållbarhet efter öppning: 10 dagar vid kylförvaring. 200 g.

Innehåll
Kokoskräm 35% (kokosmjölk riven kokosnöt socker mjölkproteiner) mango 26% rödlök senap (senapsfrön vatten ättika salt socker konserveringsmedel: natriumvätesulfit) solrosolja rödvinsvinäger koriander 25% lime 2% salt kryddor stärkelse

Läs mer om Nicolas Vahé Marinad Kokos & Mango 200 g...


Hitta Nicolas Vahé Marinad Kokos & Mango 200 gäven i dessa butiker...