Nicolas Vahé Lemon Curd 170 g

Nicolas Vahé Lemon Curd 170 g
Nicolas Vahé Lemon Curd 170 g
Beskrivning av Nicolas Vahé Lemon Curd 170 g

Mjuk och delikat lemon curd från gourmetvarumärket Nicolas Vahé. Curden har en fräsch och syrlig smak och kan användas vid en mängd olika tillfällen. Bre citroncurden på en bit rostat bröd eller blanda med frukostyoghurten. Du kan även njuta av den som tillbehör till vaniljglass eller på en kaka. Curden passar även perfekt till ost eller som topping på vaniljglass. Hållbarhet efter öppning: 1 vecka vid kylförvaring. 170 g.

Innehåll
Rörsocker citronsaft 19% vatten koncentrerat smör (mjölk) pastöriserade flytande hela ägg pastöriserade äggulor i pulverform geleringsmedel: fruktpektin agar-agar emulgeringsmedel: sojalecitin essentiell citronolja 02%

Läs mer om Nicolas Vahé Lemon Curd 170 g...


Hitta Nicolas Vahé Lemon Curd 170 gäven i dessa butiker...