Nicolas Vahé Curd Pistasch 170 g

Nicolas Vahé Curd Pistasch 170 g
Nicolas Vahé Curd Pistasch 170 g
Beskrivning av Nicolas Vahé Curd Pistasch 170 g

Mjuk och delikat curd från gourmetvarumärket Nicolas Vahé. Curden har en fräsch smak av pistasch och kan användas vid en mängd olika tillfällen. Bre curden på en bit rostat bröd eller blanda med frukostyoghurten. Du kan även njuta av den som tillbehör till vaniljglass eller på en kaka. Curden passar även perfekt till ost eller som topping på vaniljglass. Hållbarhet efter öppning: 1 vecka vid kylförvaring. 170 g.

Innehåll
Rörsocker vatten koncentrerat smör (mjölk) pastöriserade ägg pastöriserat äggulepulver 35% pistagepasta (pistage färgämne (E100 E141)) koncentrerad citronsaft geleringsmedel (fruktpektin agar-agar) emulgeringsmedel (sojalecitin) naturlig arom

Läs mer om Nicolas Vahé Curd Pistasch 170 g...


Hitta Nicolas Vahé Curd Pistasch 170 gäven i dessa butiker...