Nespresso Nespresso Citiz D112 Kaffemaskin Svart

Nespresso Nespresso Citiz D112 Kaffemaskin Svart
Nespresso Nespresso Citiz D112 Kaffemaskin Svart
Beskrivning av Nespresso Nespresso Citiz D112 Kaffemaskin Svart

Med sin stilrena design så tillfredsställer Nespresso Citiz&Milk kaffemaskin både kaffeälskaren som den designmedvetnes behov. Kaffemaskinen ger en elegant touch till dagens alla kaffestunder. Nespresso Citiz&Milk kaffemaskin kommer i flera olika färgalternativ den är enkel att hantera och håller Nespressos höga kvalitetskrav. Med den integrerade mjölskummaren Aeroccino3 så sträcker sig Citiz&Milk än längre och kan erbjuda en mängd olika mjölkbaserade kafferecept med inspiration från barista-världen.

Läs mer om Nespresso Nespresso Citiz D112 Kaffemaskin Svart...


Hitta Nespresso Nespresso Citiz D112 Kaffemaskin Svartäven i dessa butiker...