Le Creuset Vattenflaska 50 cl Rostfritt stål Flint

Le Creuset Vattenflaska 50 cl Rostfritt stål Flint
Le Creuset Vattenflaska 50 cl Rostfritt stål Flint
Beskrivning av Le Creuset Vattenflaska 50 cl Rostfritt stål Flint

Det är alltid viktigt att hålla vätskebalansen jämn genom att dricka mycket vatten speciellt under varma dagar. Med denna vackra flaska från Le Creuset som är tillverkad av rostfritt stål. Stålet gör att dina kalla drycker hålls kalla i upp till 24 timmar och dina varma drycker hålls varma i upp till 12 timmar. Den praktiska storleken gör att den är lätt att förvara och ta med sig i handväskan till gymmet eller på väg till skolan. Välj bland massor olika färger och håll dig kall med stil!

Ta hand om din flaska och handdiska den efter användning.

Läs mer om Le Creuset Vattenflaska 50 cl Rostfritt stål Flint...


Hitta Le Creuset Vattenflaska 50 cl Rostfritt stål Flintäven i dessa butiker...