Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta rund 24 cm 5 L Svart

Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta rund 24 cm 5 L Svart
Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta rund 24 cm 5 L Svart
Beskrivning av Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta rund 24 cm 5 L Svart

Den runda grytan i gjutjärn från Le Creuset är en oumbärlig klassiker i köket. Sedan 1925 har grytan tillverkats i högsta kvalitet på Le Creusets eget gjuteri i Frankrike. Gjutjärn är känt för att vara ett av de bästa materialen till matlagning då värmen fördelas jämnt i grytan. Detta gör den perfekt till exempelvis grytor eller grytbröd.

Tack vare den emaljerade insidan kan du på ett säkert sätt förvara maten i grytan över natten utan att grytan rostar. Emaljen gör även grytan enkel att rengöra.

Gjutjärnsgrytan håller sig varm långt efter att plattan stängs av vilket ger bra förutsättningar för energisnål matlagning. Samtidigt är detta en optimal egenskap vid servering av den färdiglagade maten som håller sig varm på bordet.

Grytan finns i ett brett urval av Le Creusets välbekanta färger så att den matchar köket och dukningen. Gjutjärnsgrytan kan användas på alla värmekällor inklusive induktion och tål dessutom både grill ugn och att diskas i diskmaskin. Livstidsgaranti mot uppvisande av kvitto. Volym 5 liter.

Läs mer om Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta rund 24 cm 5 L Svart...


Hitta Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta rund 24 cm 5 L Svartäven i dessa butiker...