Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Matt Svart

Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Matt Svart
Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Matt Svart
Beskrivning av Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Matt Svart

Stilrena och effektiva kryddkvarnar från Le Creuset i högglansig akryl med keramiskt malverk. Akryl är ett starkt och lätt material som bidrar till att kvarnarna håller länge och det keramiska malverket är mycket effektivt och hållbart samt resistent mot korrosion. Dessa kvarnar från Le Creuset maler saltet och pepparn så grovt eller fint du önskar och kan regleras på knoppen. Knoppen är av rostfritt stål och har samma form som knoppen på Le Creusets gjutjärnsgrytor och är ingraverade med S för salt och P för peppar.

Läs mer om Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Matt Svart...


Hitta Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Matt Svartäven i dessa butiker...