Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Blank Vit

Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Blank Vit
Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Blank Vit
Beskrivning av Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Blank Vit

Stilrena och effektiva kryddkvarnar från Le Creuset i högglansig akryl med keramiskt malverk. Akryl är ett starkt och lätt material som bidrar till att kvarnarna håller länge och det keramiska malverket är mycket effektivt och hållbart samt resistent mot korrosion. Dessa kvarnar från Le Creuset maler saltet och pepparn så grovt eller fint du önskar och kan regleras på knoppen. Knoppen är av rostfritt stål och har samma form som knoppen på Le Creusets gjutjärnsgrytor och är ingraverade med S för salt och P för peppar.

Läs mer om Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Blank Vit...


Hitta Le Creuset Salt- och pepparkvarnset 21 cm Blank Vitäven i dessa butiker...