Le Creuset Pepparkvarn 30 cm Matt Svart

Le Creuset Pepparkvarn 30 cm Matt Svart
Le Creuset Pepparkvarn 30 cm Matt Svart
Beskrivning av Le Creuset Pepparkvarn 30 cm Matt Svart

Nu kommer Le Creusets klassiska kvarn i en ny hög variant! Stilren och effektiv pepparkvarn från Le Creuset i akryl med keramiskt malverk. Akryl är ett starkt och lätt material som bidrar till att kvarnen håller länge och det keramiska malverket är mycket effektivt och hållbart samt resistent mot korrosion. Denna pepparkvarn från Le Creuset maler pepparkornen så grovt eller fint du önskar och kan regleras på knoppen. Knoppen är av rostfritt stål och har samma form som knoppen på Le Creusets gjutjärnsgrytor.

Läs mer om Le Creuset Pepparkvarn 30 cm Matt Svart...


Hitta Le Creuset Pepparkvarn 30 cm Matt Svartäven i dessa butiker...