Kockums Ugnsform 31×20 cm Grön

Kockums Ugnsform 31×20 cm Grön
Kockums Ugnsform 31×20 cm Grön
Beskrivning av Kockums Ugnsform 31×20 cm Grön

Kockums stilrena ugnsform i tidlös design är tillverkad av högkvalitativ emalj. Formen är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar. Med ett bevarat formspråk blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.

Kockums emaljerade ugnsform har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Formen fungerar på alla sorters spisar inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet med största möjliga hänsyn till människa och miljö därför består varje ugnsform av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Läs mer om Kockums Ugnsform 31×20 cm Grön...


Hitta Kockums Ugnsform 31×20 cm Grönäven i dessa butiker...