Kockums Tallrik djup 22 cm 6-pack Vit

Kockums Tallrik djup 22 cm 6-pack Vit
Kockums Tallrik djup 22 cm 6-pack Vit
Beskrivning av Kockums Tallrik djup 22 cm 6-pack Vit

Set med sex djupa tallrikar från Kockums Jernverk perfekt när det dukas till en mustig gryta soppa eller frukostgröten. Tallrikarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant vit med blå kant samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.

Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar inklusive induktions- och gashällar och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet med största möjliga hänsyn till människa och miljö därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Läs mer om Kockums Tallrik djup 22 cm 6-pack Vit...


Hitta Kockums Tallrik djup 22 cm 6-pack Vitäven i dessa butiker...