Kockums Skål 10 cm Grå

Kockums Skål 10 cm Grå
Kockums Skål 10 cm Grå
Beskrivning av Kockums Skål 10 cm Grå

Liten skål från Kockums Jernverk som passar bra till frukostfilen desserten eller som tillbehörsskål vid matlagning och servering. Skålarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant vit med blå kant samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.

Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar inklusive induktions- och gashällar och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet med största möjliga hänsyn till människa och miljö därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Läs mer om Kockums Skål 10 cm Grå...


Hitta Kockums Skål 10 cm Gråäven i dessa butiker...