Kockums Mugg 37 cl Gul

Kockums Mugg 37 cl Gul
Kockums Mugg 37 cl Gul
Beskrivning av Kockums Mugg 37 cl Gul

Retroklassisk mugg från Kockums Jernverk som kan användas till både varma och kalla drycker eller för servering. Njut av en varm kopp te vid köksbordet morgonkaffe på altanen eller var du än behöver något vackert att dricka ur. Muggen passar också bra att ge bort som en gåva och är perfekt att kombinera med Kockums tekanna.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Muggarna tillverkas med omsorg och noggrannhet med största möjliga hänsyn till människa och miljö därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje mugg är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Läs mer om Kockums Mugg 37 cl Gul...


Hitta Kockums Mugg 37 cl Guläven i dessa butiker...