Kockums Måttbringare 07 L Kräm

Kockums Måttbringare 07 L Kräm
Kockums Måttbringare 07 L Kräm
Beskrivning av Kockums Måttbringare 07 L Kräm

Såskanna från Kockums Jernverk ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen. Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet med största möjliga hänsyn till människa och miljö därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Läs mer om Kockums Måttbringare 07 L Kräm...


Hitta Kockums Måttbringare 07 L Krämäven i dessa butiker...