Kockums Gryta/Lock 07 L Blå

Kockums Gryta/Lock 07 L Blå
Kockums Gryta/Lock 07 L Blå
Beskrivning av Kockums Gryta/Lock 07 L Blå

Kockums Bellied Pot på 07 L är den lilla versionen av storsäljaren Bellied Pot 4 L som passar utmärkt till servering festen eller i det dagliga köket. Med ett bevarat formspråk blir grytan ett funktionellt köksredskap såväl som en smakfull designdetalj i köket och vid dukningen. Finns i olika färger bara att välja din favorit!

Kockums emaljerade grytor har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Grytan fungerar på alla sorters spisar inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet med största möjliga hänsyn till människa och miljö därför består varje gryta av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Läs mer om Kockums Gryta/Lock 07 L Blå...


Hitta Kockums Gryta/Lock 07 L Blåäven i dessa butiker...