Kochblume Scrubby Svamp Silikon Grå

Kochblume Scrubby Svamp Silikon Grå
Kochblume Scrubby Svamp Silikon Grå
Beskrivning av Kochblume Scrubby Svamp Silikon Grå

Rengör dina grytor och pannor med den här smarta disksvampen av silikon. Den multifunktionella och återanvändbara borsten har en mjuk och en hård sida så att du enkelt kan diska ömtåliga ytor utan bekymmer med den mjuka sidan eller få bort fastbrända matrester från fat och stekpannor med den hårda sidan. Den kan också användas som luddborste då den enkelt tar bort hår och ludd från kläder och möbler eller till att skrubba potatis med. Scrubby är enkel att göra ren och hålla hygienisk då den kan tvättas i diskmaskinen eller tvättmaskinen och kan användas om och om igen.

Läs mer om Kochblume Scrubby Svamp Silikon Grå...


Hitta Kochblume Scrubby Svamp Silikon Gråäven i dessa butiker...