Kamado Sumo Grill Mini 14 Svart

Kamado Sumo Grill Mini 14 Svart
Kamado Sumo Grill Mini 14 Svart
Beskrivning av Kamado Sumo Grill Mini 14 Svart

Kamados kolgrillar är framtagna av den världsberömda svenska kocken Johan Jureskog för att klara av att användas året runt i det tuffa skandinaviska klimatet. Ta din grillning till nästa nivå med Kamado Sumo som är en keramisk grill med möjlighet att grilla röka baka och bryna!

Mini är den lilla modellen som passar bäst när det inte är så mycket som ska få plats på grillen samtidigt. Du kan grilla med lätthet för fyra personer eller se det som ett komplement till dina övriga grillar för att köra reverse sear eller minipizzor direkt från Kamado Sumo Mini.

– Handtag i värmebehandlad bambu
– Benstativ
– Grillgaller i rostfritt stål
– Termometer som är placerad på ovansidan av grillen
– Toppluftventil i gjutjärn
– Bottenventil i rostfritt stål med skyddskärm mot gnistor

Vikt: 27 kg

Läs mer om Kamado Sumo Grill Mini 14 Svart...


Hitta Kamado Sumo Grill Mini 14 Svartäven i dessa butiker...