Iittala Teema Mugg 30 cl Puder

Iittala Teema Mugg 30 cl Puder
Iittala Teema Mugg 30 cl Puder
Beskrivning av Iittala Teema Mugg 30 cl Puder

Rejäl mugg med handtag ur servisen Teema perfekt till eftermiddagskaffet.

Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare Kaj Franck och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952 som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!

Läs mer om Iittala Teema Mugg 30 cl Puder...


Hitta Iittala Teema Mugg 30 cl Puderäven i dessa butiker...