Holmegaard Flora Vas 24 cm Smoke mellan hals

Holmegaard Flora Vas 24 cm Smoke mellan hals
Holmegaard Flora Vas 24 cm Smoke mellan hals
Beskrivning av Holmegaard Flora Vas 24 cm Smoke mellan hals

Den här rökgrå vasen är gjort av munblåst glas och är designad av Louise Campbell. Vasen är 24cm hög. Syftet med denna vas är att ge blommorna gott om vatten. Vasen är fin i sin enkelhet eller kombinera med vasen som är 12cm i samma serie Flora.

Louise Campbell föddes i Köpenhamn 1970. Louise är en av Danmarks hyllade designer och hennes estetiska mönster förvandlar vardagliga föremål till vackra och funktionella konstverk. Louise Campbell öppnade sin egen studio 1996 och efter det har hennes möbler och inredningssamlingar synts till bland annat i Paris New York och Museum of Art & Design i Köpenhamn.

Läs mer om Holmegaard Flora Vas 24 cm Smoke mellan hals...


Hitta Holmegaard Flora Vas 24 cm Smoke mellan halsäven i dessa butiker...