Hardanger Bestikk Fjord Bestickset 48 delar

Hardanger Bestikk Fjord Bestickset 48 delar
Hardanger Bestikk Fjord Bestickset 48 delar
Beskrivning av Hardanger Bestikk Fjord Bestickset 48 delar

Fjord Bestickset 48 delar från norska Hardanger Bestikk innehåller bestick för 12 personer. Bestickserien Fjord är några av Hardangers mest populära bestick både i Norge och utomlands och har bara blivit populärare sedan lanseringen vid milleniumskiftet.

Fjord bestick är formgivna av Odd Leikvoll som får sin inspiration från de ståtliga norska bergen och hans stil är känd för en kombination mellan stilfullt mjuka och hårda linjer precis i linje med den skandinaviska minimalismen. Komplettera gärna besticksetet med resterande delar ur serien Fjord som till exempel tårtspade såsslev och salladsbestick.

Alla bestick från Hardanger Bestikk är gjorda av rostfritt stål som innehåller 18 % krom och 10 % nickel. Det ger en ovärderlig kvalitet och tyngd till besticken som har mycket lång hållbarhet redo att stå till tjänst både till vardags och fest.

I setet ingår
12 knivar 23 cm
12 gafflar 199 cm
12 matskedar 205 cm
12 teskedar 14 cm.

Läs mer om Hardanger Bestikk Fjord Bestickset 48 delar...


Hitta Hardanger Bestikk Fjord Bestickset 48 delaräven i dessa butiker...