Gynning Design Skärbräda Slice of Life 40×20 cm Svart/Vit

Gynning Design Skärbräda Slice of Life 40×20 cm Svart/Vit
Gynning Design Skärbräda Slice of Life 40×20 cm Svart/Vit
Beskrivning av Gynning Design Skärbräda Slice of Life 40×20 cm Svart/Vit

Stor svartvit skärbräda ur Carolina Gynnings serie Slice of Life som blir en dekorativ inredningsdetalj i köket. Skärbrädan är även perfekt att servera snittar eller andra godsaker på. Skärbrädan är svensktillverkad och har en skyddande blank melaminyta och tillverkas av individuella ark av FSC-märkt MDF. Värmetålig upp till 130°C.

Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Läs mer om Gynning Design Skärbräda Slice of Life 40×20 cm Svart/Vit...


Hitta Gynning Design Skärbräda Slice of Life 40×20 cm Svart/Vitäven i dessa butiker...