Gynning Design Glasunderlägg Looking For You 4-pack

Gynning Design Glasunderlägg Looking For You 4-pack
Gynning Design Glasunderlägg Looking For You 4-pack
Beskrivning av Gynning Design Glasunderlägg Looking For You 4-pack

Svartvita glasunderlägg ur Carolina Gynnings serie Looking For You sätt att ge dukningen en elegant touch. Underläggen är svensktillverkade och har en skyddande blank melaminyta och tillverkas av individuella ark av FSC-märkt björkfanér som värmepressas under högt tryck till formen av en bricka. Tål Maskindisk.

Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Läs mer om Gynning Design Glasunderlägg Looking For You 4-pack...


Hitta Gynning Design Glasunderlägg Looking For You 4-packäven i dessa butiker...