Gynning Design Bricka Slice of Life 31 cm Flerfärgad

Gynning Design Bricka Slice of Life 31 cm Flerfärgad
Gynning Design Bricka Slice of Life 31 cm Flerfärgad
Beskrivning av Gynning Design Bricka Slice of Life 31 cm Flerfärgad

Rund bricka ur Carolina Gynnings serie Slice of Life perfekt att servera från eller att ha stående som en vacker inredningsdetalj. Brickan är svensktillverkad och har en skyddande blank melaminyta och tillverkas av individuella ark av FSC-märkt björkfanér som värmepressas under högt tryck till formen av en bricka. Finns i färg och svartvitt.

Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Läs mer om Gynning Design Bricka Slice of Life 31 cm Flerfärgad...


Hitta Gynning Design Bricka Slice of Life 31 cm Flerfärgadäven i dessa butiker...