Gynning Design Bricka Looking For You 31 cm

Gynning Design Bricka Looking For You 31 cm
Gynning Design Bricka Looking For You 31 cm
Beskrivning av Gynning Design Bricka Looking For You 31 cm

Svartvit rund bricka ur Carolina Gynnings serie Looking For You perfekt att servera från eller att ha stående som en vacker inredningsdetalj. Brickan är svensktillverkad och har en skyddande blank melaminyta och tillverkas av individuella ark av FSC-märkt björkfanér som värmepressas under högt tryck till formen av en bricka.

Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Läs mer om Gynning Design Bricka Looking For You 31 cm...


Hitta Gynning Design Bricka Looking For You 31 cmäven i dessa butiker...