Georg Jensen Frequency Vas 22 cm

Georg Jensen Frequency Vas 22 cm
Georg Jensen Frequency Vas 22 cm
Beskrivning av Georg Jensen Frequency Vas 22 cm

Vas Frequency från Georg Jensen är en iögonfallande vas av blankpolerad metall och glas. Formgivaren Kelly Wearstler inspirerades av havets kraft och böljande form och har med hjälp av de två olika materialen skapat en vas som skapar en känsla av både flöde och ljus. Resultatet är en mäktig vas som förhöjer blommornas skönhet men som är lika vacker på egen hand när den är tom. Frequency-vasen är tillverkad i rostfritt stål och har polerats till en spegelblank yta som reflekterar ljuset på ett vackert sätt.

Med sin kollektion Frequency som kreativt kombinerar dramatiken på den kaliforniska kusten med det skandinaviska ljuset och moderniteten har den amerikanska formgivaren Kelly Wearstler inlett ett gediget samarbete med Georg Jensen. De vågformade detaljerna pressar det rostfria stålet till dess yttersta gräns för vad som är möjligt att skapa av materialet vilket kräver stor hantverksskicklighet.

Läs mer om Georg Jensen Frequency Vas 22 cm...


Hitta Georg Jensen Frequency Vas 22 cmäven i dessa butiker...