Fiskars Hard Face Traktörpanna 35 L

Fiskars Hard Face Traktörpanna 35 L
Fiskars Hard Face Traktörpanna 35 L
Beskrivning av Fiskars Hard Face Traktörpanna 35 L

Fiskars Hard Face traktörpanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen är fri från PFOA handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Locket har en smart avhällningsfunktion samt värmetålig silikonkant. Traktörpannans tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll. Passar alla hällar inklusive induktionshällar.< BR>Hard Face traktörpanna finns i flera olika storlekar.

Läs mer om Fiskars Hard Face Traktörpanna 35 L...


Hitta Fiskars Hard Face Traktörpanna 35 Läven i dessa butiker...