Eva Solo Nordic Kitchen Vattenkokare 15 L Rostfri

Eva Solo Nordic Kitchen Vattenkokare 15 L Rostfri
Eva Solo Nordic Kitchen Vattenkokare 15 L Rostfri
Beskrivning av Eva Solo Nordic Kitchen Vattenkokare 15 L Rostfri

Stilfull och funktionell vattenkokare i borstat rostfritt stål från Eva Solos serie Nordic Kitchen. Vattenkokaren kan vridas i 360 grader och är sladdlös vilket gör den enkel att fylla och hälla ur. Den droppfria hällpipen gör att du kan hälla utan att spilla. Vatten fylls på direkt genom locket som därför inte ska tas bort – varken när vattenkokaren fylls eller när du häller från den. Vattenkokaren har en vattenmätare som är enkel att läsa av samt ett dolt värmeelement. Vattenkokaren stängs automatiskt av när vattnet kokar. Volym 15 liter. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.

Nordic Kitchen-serien bjuder på tre kannor i borstat rostfritt stål – pressokanna vattenkokare och termoskanna så att du alltid kan göra nybryggt kaffe och servera te på ett stilfullt sätt. Formspråket har inspirerats av nordiska designtraditioner och är minimalistiskt och stilrent. Det passar in perfekt i det nordiska köket. Designen är gjord just för att kunna stå framme i köket såväl som på bordet.

Läs mer om Eva Solo Nordic Kitchen Vattenkokare 15 L Rostfri...


Hitta Eva Solo Nordic Kitchen Vattenkokare 15 L Rostfriäven i dessa butiker...