Eva Solo Ljuslykta LED-ljus 13 cm

Eva Solo Ljuslykta LED-ljus 13 cm
Eva Solo Ljuslykta LED-ljus 13 cm
Beskrivning av Eva Solo Ljuslykta LED-ljus 13 cm

Få stearinljusets trivsamma effekt i hemmet utan att oroa dig över rök och sot. Dessa ljusslyktor i porslin har en LED-ljusinsats som ingår för att ge hemmet en mysig miljö. Ljusstaken är tillverkad i fint och transparent porslin som låter värmeljuset lysa igenom. När man ska tända för att få det trivsamt trycker man lätt upptill på LED-ljusinsatsen och kan se fram emot flera timmars mysigt ljus.

Ljusstakarna finns i tre olika storlekar som är dekorativa både tillsammans och var för sig. LED-ljusinsatsen kan tas bort efter behov för att använda ljusstaken med ett vanligt värmeljus. Batterier medföljer ej.

Läs mer om Eva Solo Ljuslykta LED-ljus 13 cm...


Hitta Eva Solo Ljuslykta LED-ljus 13 cmäven i dessa butiker...