Eva Solo Active Dricksflaska 07 L Steel Black

Eva Solo Active Dricksflaska 07 L Steel Black
Eva Solo Active Dricksflaska 07 L Steel Black
Beskrivning av Eva Solo Active Dricksflaska 07 L Steel Black

Active drickflaska från Eva Solo är en tålig vattenflaska i rostfritt stål och silikonlock. Designen är stilren och flaskan har en praktisk rem i locket som gör den enkel att ta med oavsett om du ska på träning eller göra något annat.

Flaskan rymmer 07 liter och är något större än de flesta vattenflaskor vilket är bra då du behöver extra vätska under ett hårt träningspass. Med Active-flaskan skonar du både miljön och budgeten genom att återanvända samma flaska. Alla delar tål maskindisk.

Läs mer om Eva Solo Active Dricksflaska 07 L Steel Black...


Hitta Eva Solo Active Dricksflaska 07 L Steel Blackäven i dessa butiker...