Ekelund Sommarfåglar Löpare 35×120 cm

Ekelund Sommarfåglar Löpare 35×120 cm
Ekelund Sommarfåglar Löpare 35×120 cm
Beskrivning av Ekelund Sommarfåglar Löpare 35×120 cm

Löpare med somrigt mönster av småfåglar från Ekelund som blir ett vackert inslag till dukningen. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Läs mer om Ekelund Sommarfåglar Löpare 35×120 cm...


Hitta Ekelund Sommarfåglar Löpare 35×120 cmäven i dessa butiker...