Design Letters Favourite Cup Weekend Svart

Design Letters Favourite Cup Weekend Svart
Design Letters Favourite Cup Weekend Svart
Beskrivning av Design Letters Favourite Cup Weekend Svart

Design Letters Favourite Cup är muggen som snabbt kommer bli just en favorit oavsett om den används till morgonkaffet eller eftermiddagsfikat.

Koppen är tillverkad av glaserat benporslin med ingraverade vita bokstäver och har samma snygga formspråk som övriga produkter från Design Letters. Typografin ritades av Arne Jacobsen redan 1937 och 2013 designade hans barnbarn Tobias Jacobsen dessa trendiga muggar.

Kombinera med fler koppar ur samma kollektion eller lägg till andra delar ur Design Letters snygga utbud för ett enhetligt intryck. Koppen finns med olika text så det är bara att välja den som passar bäst! Muggen tål diskmaskin.

Läs mer om Design Letters Favourite Cup Weekend Svart...


Hitta Design Letters Favourite Cup Weekend Svartäven i dessa butiker...