Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Grön Jag är fräknigare

Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Grön Jag är fräknigare
Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Grön Jag är fräknigare
Beskrivning av Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Grön Jag är fräknigare

Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Pippi Långstrump:

Jag är fräknigare och vackrare än någonsin. Fortsätter det så här blir jag direkt oemotståndlig.

Kollektionen består av olika muggar i olika färger med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga – men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra.

Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.

Läs mer om Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Grön Jag är fräknigare...


Hitta Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Grön Jag är fräknigareäven i dessa butiker...