Demeyere Intense Kastrull 22 L

Demeyere Intense Kastrull 22 L
Demeyere Intense Kastrull 22 L
Beskrivning av Demeyere Intense Kastrull 22 L

Intense kastrull från Demeyere med helgjutet ergonomiskt handtag. Den här serien består av kok- och stekkärl med optimal värmefördelning och hög reptålighet tack vare den flerskiktade botten med TriplInduc-teknik där värmen sprider sig ända upp i kanterna.

Ingen non stick-beläggning behövs då kastrullen har en mycket exakt värmeledning tack vare Demeyeres patenterade Silvinox-behandlade stålbotten i fem lager. När kärlet är tillräckligt varmt sänk värmen med cirka 50% så sköter kastrullen resten.

Den här kastrullen är tillverkad för att hålla livet ut och kommer med 30 års garanti. Volym 22 liter.

Läs mer om Demeyere Intense Kastrull 22 L...


Hitta Demeyere Intense Kastrull 22 Läven i dessa butiker...