Demeyere Intense Gryta med lock 52 L

Demeyere Intense Gryta med lock 52 L
Demeyere Intense Gryta med lock 52 L
Beskrivning av Demeyere Intense Gryta med lock 52 L

Intense gryta med lock från Demeyere. Den här serien består av kok- och stekkärl med optimal värmefördelning och hög reptålighet tack vare den flerskiktade botten med TriplInduc-teknik där värmen sprider sig ända upp i kanterna.

Ingen non stick-beläggning behövs då grytan har en mycket exakt värmeledning tack vare Demeyeres patenterade Silvinox-behandlade stålbotten i fem lager. När kärlet är tillräckligt varmt sänk värmen med cirka 50% så sköter grytan resten.

Locket har dubbla väggar och är framtaget för att bevara värmen på absolut bästa sätt. Väggarna i locket är värmeförseglade så att mellanrummet fungerar som en isolator och på så sätt bevarar värmen längre i kärlet.

Den här grytan är tillverkad för att hålla livet ut och kommer med 30 års garanti. Volym 52 liter.

Läs mer om Demeyere Intense Gryta med lock 52 L...


Hitta Demeyere Intense Gryta med lock 52 Läven i dessa butiker...