Demeyere Industry Stekpanna 32 cm 5-lager

Demeyere Industry Stekpanna 32 cm 5-lager
Demeyere Industry Stekpanna 32 cm 5-lager
Beskrivning av Demeyere Industry Stekpanna 32 cm 5-lager

Industry stekpanna från Demeyere med fantastiska stekegenskaper. En högkvalitativ rostfri stekpanna med helgjutet sandblästrade handtag. Industry serien är robust konstruktion i amerikansk stil i kombination med europeisk teknik tillverkad i en 5-lagers konstruktion ända upp till kanten vilket ger en snabb och jämn värmespridning över hela kärlet. Pannorna har även Demeyeres patenterade TRIPLINDUC® botten som höjer effektiviteten i magnetismen och värmebildningen blir upp till 30% bättre jämfört med andra pannor på induktionshällar. Industry serien är Silvinox® behandlad som är en effektiv rengöring av det yttre stålet. I Industry serien finns ett komplett sortiment med både stek & kokkärl i alla storlekar. Perfekt för dig som vill ha en uppsättning stekpannor sauteuser och kastruller med matchande utseende och med samma höga kvalitet.

Läs mer om Demeyere Industry Stekpanna 32 cm 5-lager...


Hitta Demeyere Industry Stekpanna 32 cm 5-lageräven i dessa butiker...