Demeyere Atlantis Traktörpanna/Sauteuse med lock 48 L

Demeyere Atlantis Traktörpanna/Sauteuse med lock 48 L
Demeyere Atlantis Traktörpanna/Sauteuse med lock 48 L
Beskrivning av Demeyere Atlantis Traktörpanna/Sauteuse med lock 48 L

Atlantis traktörpanna med lock från Demeyere. Volym 48 liter.

En högkvalitativ serie med tidlös design och blankpolerat handtag. Kärlen har en InductoSeal-botten tillverkad av sju olika lager. Silver- och kopparlagren säkerställer optimal värmefördelning och ger en värmeledande yta som är 33% större än en traditionella bottnar.

Botten är svetsad hermetiskt (lufttät) vilket medför ytterligare hygien och kvalitet eftersom vatten fett eller smuts inte kan tränga in i mellan lagren. Konstruktionen i botten med ett kopparlager ger extra snabb värmespridning.

Atlantis-serien är Silvinox-behandlad som är en effektiv rengöring av det yttre stålet. Råvarorna släpper lätt från kärlen vid tillagning och underlättar rengöring. Kan diskas i maskin och har 30 års garanti.

Läs mer om Demeyere Atlantis Traktörpanna/Sauteuse med lock 48 L...


Hitta Demeyere Atlantis Traktörpanna/Sauteuse med lock 48 Läven i dessa butiker...