DaloLindén Skärbräda 25 cm Grå

DaloLindén Skärbräda 25 cm Grå
DaloLindén Skärbräda 25 cm Grå
Beskrivning av DaloLindén Skärbräda 25 cm Grå

Liten och behändig skärbräda perfekt för tillagning av fisk rått kött eller lök. Skärbrädan är svensktillverkad av hygienisk PP-plast ett icke-absorberande material som inte tar upp lukt eller avger smak. Alla skärbrädor från DaloLindén och Daloplast är tillverkade i Sverige med fokus på hållbarhet och funktion.

Finns i flera färger och storlekar så att du enkelt kan ha separata skärbrädor för olika typer av råvaror. På så sätt blir matlagningen hygienisk och du slipper kontaminering av att blanda råvaror. Skärbrädan är återvinningsbar och tål diskmaskin.

Läs mer om DaloLindén Skärbräda 25 cm Grå...


Hitta DaloLindén Skärbräda 25 cm Gråäven i dessa butiker...