Cult Design Orient Salt- och Pepparset Asfalt

Cult Design Orient Salt- och Pepparset Asfalt
Cult Design Orient Salt- och Pepparset Asfalt
Beskrivning av Cult Design Orient Salt- och Pepparset Asfalt

Liva upp bordet med peppar- och saltkar med ett elegant reliefmönster. Karen har två olika höjder samt är markerad med S för salt och P för peppar för att enkelt användas. För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar från tallrik till serveringsfat.

Läs mer om Cult Design Orient Salt- och Pepparset Asfalt...


Hitta Cult Design Orient Salt- och Pepparset Asfaltäven i dessa butiker...