Cult Design Orient Kaffemakare 13 L Asfalt

Cult Design Orient Kaffemakare 13 L Asfalt
Cult Design Orient Kaffemakare 13 L Asfalt
Beskrivning av Cult Design Orient Kaffemakare 13 L Asfalt

Med denna kanna kan du njuta av extra gott kaffe med mer framträdande aromer. Bryggaren använder sig av en ”soft brew” teknik som är en vänligare process där kaffet får en behaglig smak och mindre bitterhet. Dessutom har det aldrig varit enklare att göra kaffet: häll i kaffet i bryggaren följt av varmt vatten rör om och låt sedan dra några minuter. Fungerar lika bra för traditionellt varmt bryggkaffe som ”cold brew.”

För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar från tallrik till serveringsfat.

Läs mer om Cult Design Orient Kaffemakare 13 L Asfalt...


Hitta Cult Design Orient Kaffemakare 13 L Asfaltäven i dessa butiker...