Cooee Bowl Skål 12 cm Mörkgrön

Cooee Bowl Skål 12 cm Mörkgrön
Cooee Bowl Skål 12 cm Mörkgrön
Beskrivning av Cooee Bowl Skål 12 cm Mörkgrön

Bowl skål från Cooee Design är en liten skål i keramik med matt och mjuk finish perfekt till snacks eller som förvaring av småsaker. Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee. Finns i flera färger och storlekar. Tål maskindisk.

Cooee Design erbjuder vaser krukor ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.

Läs mer om Cooee Bowl Skål 12 cm Mörkgrön...


Hitta Cooee Bowl Skål 12 cm Mörkgrönäven i dessa butiker...