Cole & Mason Precision Oslo Kvarnset

Cole & Mason Precision Oslo Kvarnset
Cole & Mason Precision Oslo Kvarnset
Beskrivning av Cole & Mason Precision Oslo Kvarnset

Cole & Mason Precision Oslo set är ett elegant smalt salt- och pepparkvarns set med en modern och stilren design. Kvarnarnas utseende och enkla stil gör att de är vackra att ha framme och kommer passa de flesta dukningar.

Kvarnarna har en klar behållare för att enkelt se fyllnadsnivåerna och levereras fyllda med salt och peppar. Cole & Mason Precision Oslo set är en mycket uppskattad present till den medvetne kocken.

Oslo kvarnarna är tillverkade i tåligt akrylplast och rostfritt stål med en härdad kolstålmekanism för peppar och diamantslipad keramisk mekanism för salt. Kvarnarna har en fjäderbelastad mekanism; justerbar slipning fin till grov precision+ system och kommer med en livstidsgaranti på de keramiska och kolstålsverken.

Läs mer om Cole & Mason Precision Oslo Kvarnset...


Hitta Cole & Mason Precision Oslo Kvarnsetäven i dessa butiker...