Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack

Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack
Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack
Beskrivning av Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack

Elegant champagneglas med den unika egenskapen att det både bibehåller kolsyran i det mousserande vinet och skapar en yta för aromerna att lyftas. Open Up Effervescent är ett stilrent designat vinglas för mousserande viner som till exempel champagne cava prosecco och crémant.

Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 6-pack.

Läs mer om Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack...


Hitta Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 6-packäven i dessa butiker...