Carolina Gynning Mugg med öra Slice of life

Carolina Gynning Mugg med öra Slice of life
Carolina Gynning Mugg med öra Slice of life
Beskrivning av Carolina Gynning Mugg med öra Slice of life

Mugg Slice of life från Carolina Gynning. Njut av härliga morgnar och mysiga kvällar med denna vackra mugg. Fungerar lika bra för te kaffe och varm choklad. Det unika motivet omfamnar muggen och livar upp varje hem.

I Carolina Gynnings serie ingår glas och porslin för olika tillfällen samt en vacker karaff och alla med en signatur av Carolina. Motiven är frilagda från hennes populära konstverk som speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Porslinet gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Läs mer om Carolina Gynning Mugg med öra Slice of life...


Hitta Carolina Gynning Mugg med öra Slice of lifeäven i dessa butiker...