Born in Sweden Sweden from Above Bricka Countryside 46 cm Grå

Born in Sweden Sweden from Above Bricka Countryside 46 cm Grå
Born in Sweden Sweden from Above Bricka Countryside 46 cm Grå
Beskrivning av Born in Sweden Sweden from Above Bricka Countryside 46 cm Grå

Runda brickan Countryside är en stor bricka som passar perfekt till servering eller som extra avställningsyta. Brickan är tillverkad i laminerad björkfanér och blir en snygg inredningsdetalj även när det inte används.

Brickan ingår i serien Sweden from Above formgiven av designtrion Objecthood för Born in Sweden. Serien är en hyllning till vår svenska arv och motiven består av både skog hav och stad. Genomgående för motiven är det grafiska uttrycket vilket passar in moderna hem likaväl som traditionella stilar. Matcha gärna med fler motiv ur samma serie.

Läs mer om Born in Sweden Sweden from Above Bricka Countryside 46 cm Grå...


Hitta Born in Sweden Sweden from Above Bricka Countryside 46 cm Gråäven i dessa butiker...