Born in Sweden Sweden from Above Bricka City 15×32 cm Svart/Vit

Born in Sweden Sweden from Above Bricka City 15×32 cm Svart/Vit
Born in Sweden Sweden from Above Bricka City 15×32 cm Svart/Vit
Beskrivning av Born in Sweden Sweden from Above Bricka City 15×32 cm Svart/Vit

Lilla rektangulära brickan City illustrerar en modern översikt av Uppsala och passar perfekt till frukost på sängen eller fikat på altanen. Brickan är tillverkad i laminerad björkfanér och blir en snygg inredningsdetalj även när det inte används.

Brickan ingår i serien Sweden from Above formgiven av designtrion Objecthood för Born in Sweden. Serien är en hyllning till vår svenska arv och motiven består av både skog hav och stad. Genomgående för motiven är det grafiska uttrycket vilket passar in moderna hem likaväl som traditionella stilar. Matcha gärna med fler motiv ur samma serie.

Läs mer om Born in Sweden Sweden from Above Bricka City 15×32 cm Svart/Vit...


Hitta Born in Sweden Sweden from Above Bricka City 15×32 cm Svart/Vitäven i dessa butiker...