Bonnier Fakta Vegansk Husmanskost

Bonnier Fakta Vegansk Husmanskost
Bonnier Fakta Vegansk Husmanskost
Beskrivning av Bonnier Fakta Vegansk Husmanskost

Vill du prova på något nytt eller har du redan erfarenhet av vegansk mat? Oavsett kommer du ha nytta av den här inspirerande och lärorika kokboken. I ”Vegansk husmanskost” visar Gustav Johansson hur vi kan laga både rätterna vi känner igen från barndomen och moderna klassiker på ett nytt sätt. Rätterna bygger helt på växtbaserade råvaror som du lär dig hur du bäst använder för att få till rätt textur och mest smak. Och framförallt det blir riktigt gott!

Gustav Johansson driver bloggen Jävligt gott som är Sveriges största veganska matblogg. Med den vill han inspirera andra till att laga mer veganskt genom att visa hur enkelt det kan vara hur gott det kan bli och hur självklart det är att kött inte har någonting med det att göra.

Läs mer om Bonnier Fakta Vegansk Husmanskost...


Hitta Bonnier Fakta Vegansk Husmanskostäven i dessa butiker...