Bonnier Fakta Mat på en Plåt

Bonnier Fakta Mat på en Plåt
Bonnier Fakta Mat på en Plåt
Beskrivning av Bonnier Fakta Mat på en Plåt

Om du är ute efter mångsidig kokbok med många gröna recept och inspiration för enkel matlagning passar den här boken perfekt i ditt kök. Upplägget att laga allt på en plåt är perfekt för dig som vill spara tid under vardagen eller prova nya rätter under helgen. Recepten präglas av Tareq Taylors sunda och smakrika måltidstänk: bra hälsosamma och enkla råvaror kombineras och blir till läckra middagar med kryddor från hela världen. I boken finns recept på bröd som kan användas till både varma och fyllda mackor pizza med olika fyllningar och till det stora kalaset kan du välja bland några härliga kakor bakade i långpanna. Och varför inte göra en hemgjord müsli när ugnen ändå är varm?

Läs mer om Bonnier Fakta Mat på en Plåt...


Hitta Bonnier Fakta Mat på en Plåtäven i dessa butiker...