
Bonnier Fakta The New Green Protein
Vill du äta mer grönt men är orolig för att inte få i dig allt du behöver? The New Green Protein är en handbok och kokbok av Therese…
Läs mer...

CALAZO Snabblagat på Tur
Det finns tillfällen när du så snabbt som möjligt vill få mat i magen oavsett om du är ute och paddlar vandrar eller går på turskidor. Vädret är…
Läs mer...

CALAZO Svampbok för Matälskare
Laga mer mat med svamp!Elle Nikishkova är en av Sveriges mest populära utekockar. Hon syns ofta stå insvept i rök när hon med sotiga händer och kilt lagar…
Läs mer...

Bonnier Fakta Kokbok för Grå Dagar
Mathias Dahlgren visar oss att det behöver inte vara tråkigt bara för att det är vardag. I den här boken utmanar han med recept och inspiration för matlagning…
Läs mer...

CALAZO Torka Mat
I Torka mat summerar författaren Eric Tornblad resultaten av mer än femton års erfarenhet och hundratals timmar av experimenterande med torkade livsmedel.Den här boken går metodiskt igenom beprövade…
Läs mer...

Bonnier Fakta Naturskyddsföreningens guide till ett hållbart liv
Klimatångesten sprider sig bland allt fler människor. Frågan om vår planets framtid kan kännas överväldigande stor och obehaglig. Finns det egentligen något man kan göra som enskild individ?…
Läs mer...

CALAZO Kokbok för Friluftskockar
I den här boken hittar du massor av goda maträtter och smarta tips som gör dig till en bättre friluftskock. Alla 125 recept är anpassade för fjällvandring paddling…
Läs mer...

CALAZO Eldmat Laga mat över öppen eld
Boken Eldmat handlar om något lika enkelt som fantastiskt att laga mat över lägerelden. Det är få företeelser i tillvaron som skapar sådan tillfredsställelse hos oss människor som…
Läs mer...

Bonnier Fakta Rullrån och Tankebrus
Vi äter när vi firar vi äter när vi sörjer och vi äter när vi har tråkigt. Den här bakboken är för dig som är lycklig ledsen arg…
Läs mer...

Bonnier Fakta Baka i Långpanna Deluxe
Sveriges bakdrottning Frida Skattberg är tillbaka med en ny kokbok. Den här gången bjuder hon på recept för enkla bakverk till många och allt bakas i långpanna!Här finns…
Läs mer...

Bonnier Fakta Baka utan ugn Danskt band
No bake = baka utan ugn. Ett roligt och annorlunda sätt att baka som ger ett förbluffande gott resultat! Camilla Hamid insåg redan som tioåring att det mesta…
Läs mer...

Bonnier Fakta Vildvuxet
Ta den erfarna örtkännaren Lisen Sundgren i hand och plocka korgen full med naturliga delikatesser med hjälp av denna hand- och kokbok. Njut sedan av din skörd i…
Läs mer...

Bonnier Fakta Blåbärssnår Äppelskrutt och Rabarberskugga
»Jag vill att mina recept ska framkalla känslor dofter och minnen. Det ploppande ljudet från en rabarberstjälk som dras upp ur jorden. Texturen hos ett solmoget hallon som…
Läs mer...

Bonnier Fakta Det Vilda Köket
Att äta lindblad kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök dessutom är det helt gratis och garanterat ekologiskt. I den här kokboken visar…
Läs mer...

Bonnier Fakta Vegansk Husmanskost
Vill du prova på något nytt eller har du redan erfarenhet av vegansk mat? Oavsett kommer du ha nytta av den här inspirerande och lärorika kokboken. I ”Vegansk…
Läs mer...

Bonnier Fakta Grönsaker A-Ö
Klassiska rätter möter det moderna gröna köket. Vår främste gröna kock Paul Svensson kommer äntligen med sin stora bok om grönsaker. Med över 500 recept fördelade på 32…
Läs mer...

Bonnier Fakta Mat på en Plåt
Om du är ute efter mångsidig kokbok med många gröna recept och inspiration för enkel matlagning passar den här boken perfekt i ditt kök. Upplägget att laga allt…
Läs mer...

Bonnier Fakta Rädda Maten!
Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Som svar på den frågan föddes…
Läs mer...

Bonnier Fakta Zeinas Green Kitchen
Zeina Mourtadas Zeinas Green Kitchen ger dig recept på skön och grön mat från olika delar av världen. Gå på upptäcksfärd i kokboken och låt dig lockas av…
Läs mer...

Bonnier Fakta Konsten att elda
I boken Konsten att Elda delar eld- och överlevnadsexperten Mattias Norberg med sig av sin detaljerade kunskap om allt från att välja rätt ved och tillverka fiffiga tändmaterial…
Läs mer...

CALAZO Fjällmat
Riktig fjällmat ska klara av att ligga i ryggsäcken i flera dagar den ska vara lätt att bära och inte ta för mycket plats i packningen. Varje måltid…
Läs mer...

Bonnier Fakta Baka utan ugn Inbunden
No bake = baka utan ugn. Ett roligt och annorlunda sätt att baka som ger ett förbluffande gott resultat! Camilla Hamid insåg redan som tioåring att det mesta…
Läs mer...

Bonnier Fakta Klassiska Rätter på Veganskt Vis
Hållbara recept på maten du inte kan vara utan detta är boken som bjuder på veganska versioner av favoriträtter från hela världen. Drömmen att äta rätterna vi älskar…
Läs mer...

Bonnier Fakta Godare Glass
Gudomligt god glass utan någon maskin och på några få ingredienser. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Camilla Hamids glass blandar du…
Läs mer...

Bonnier Fakta Alkoholfritt till maten
Att välja alkoholfritt ligger i tiden och utbudet av alkoholfria alternativ växer stadigt i butikerna. Men fortfarande står många av oss rådvilla när det gäller att kombinera drycken…
Läs mer...

Bonnier Fakta Närmare Naturen
Det är i naturen det händer! Närmare naturen är en populärvetenskaplig bok om varför vi mår bra av att vistas därute; bland träden och fåglarna i solen vid…
Läs mer...

Bonnier Fakta Äta Vilda Växter
Den erfarna örtkännaren Lisen Sundgren presenterar 33 vilda ätliga och vanliga örter blommor och bär i denna hand- och kokbok. Den är till viss del baserad på hennes…
Bonnier Fakta Flera Fingrar Gröna
Bonnier Fakta Flera Fingrar Gröna
Beskrivning av Bonnier Fakta Flera Fingrar GrönaSugen på att börja odla dina egna grödor men lite osäker på hur? Det är inte svårt när du har denna vackert illustrerade handbok till din hjälp. I Flera fingrar gröna finns nämligen all hjälp du behöver för att lyckas – från frö till skörd – och du får tips på hur du kan få ut det mesta av dina odlingar oavsett om du odlar på en fönsterbräda i ett växthus i pallkrage eller på friland. I boken presenteras 36 olika grödor och med pedagogiska instruktioner förklarar författarna steg för steg hur du går till väga för att skapa de bästa förutsättningarna för varje gröda. Resultatet är lycka och stolthet i växtform! Här finns även tips om fröer växtsorter jord- och gödseltyper. Och inte minst får du läsa om hur du planerar ditt odlande för att kunna skörda året om.
Även erfarna odlare har mycket här att hämta i form av problemlösningar och tips för att förbättra och öka skördarna.
Flera fingrar gröna är är uppföljaren till Alla fingrar gröna upplägget i denna nya bok är i princip detsamma som i den förra men med andra spännande grödor som till exempel sötpotatis rotpersilja melon kailaan och ramslök.
Läs mer om Bonnier Fakta Flera Fingrar Gröna...
Hitta Bonnier Fakta Flera Fingrar Grönaäven i dessa butiker...
Kategori: Kokböcker
Varumärke: Bonnier Fakta