Bonnier Fakta Flera Fingrar Gröna

Bonnier Fakta Flera Fingrar Gröna
Bonnier Fakta Flera Fingrar Gröna
Beskrivning av Bonnier Fakta Flera Fingrar Gröna

Sugen på att börja odla dina egna grödor men lite osäker på hur? Det är inte svårt när du har denna vackert illustrerade handbok till din hjälp. I Flera fingrar gröna finns nämligen all hjälp du behöver för att lyckas – från frö till skörd – och du får tips på hur du kan få ut det mesta av dina odlingar oavsett om du odlar på en fönsterbräda i ett växthus i pallkrage eller på friland. I boken presenteras 36 olika grödor och med pedagogiska instruktioner förklarar författarna steg för steg hur du går till väga för att skapa de bästa förutsättningarna för varje gröda. Resultatet är lycka och stolthet i växtform! Här finns även tips om fröer växtsorter jord- och gödseltyper. Och inte minst får du läsa om hur du planerar ditt odlande för att kunna skörda året om.
Även erfarna odlare har mycket här att hämta i form av problemlösningar och tips för att förbättra och öka skördarna.

Flera fingrar gröna är är uppföljaren till Alla fingrar gröna upplägget i denna nya bok är i princip detsamma som i den förra men med andra spännande grödor som till exempel sötpotatis rotpersilja melon kailaan och ramslök.

Läs mer om Bonnier Fakta Flera Fingrar Gröna...


Hitta Bonnier Fakta Flera Fingrar Grönaäven i dessa butiker...